0

Apple på vej med Video-On-Demand i Danmark?

Der er nu tydelig tegn på, at Apple snart lancerer iTunes tjenesten med film og tv-serier i Danmark, så udvalget måske bliver lige så attraktivt i Danmark, som det er i USA.

Indikationen på dette kan findes i de nye “Vilkår og betingelser”, som danske iTunes brugere skulle læse (!) og godkende fornylig. Her er der massiv omtale af betingelser for leje af film, og det er ikke set før! Og øverst i de nye “Vilkår og betingelser for brug af iTunes i Danmark, står der nu:

De foretagne ændringer i Betingelser og Vilkår omfatter følgende:

• Salgsbetingelserne samt vilkårene for iTunes Store er blevet ændret, således at disse omfatter mulighederne for at downloade og leje film.

Her er et uddrag fra den omfattende tekst:

(ix) Leje af film

(a) Afspilning af lejede film må kun ske på én enhed ad gangen. Du skal være tilsluttet Tjenesten ved overførsel af lejede film, og en sådan flytning må kun ske mellem din computer og øvrige kompatible enheder. Film lejet ved brug af din Apple TV-enhed eller iPad, må ikke overføres til øvrige enheder. Hvis du overfører en film til en kompatibel enhed, og herefter anvender Tjenesten til at gendanne denne enhed, eller vælger Indstillinger > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger på denne enhed, da vil filmen være slettet permanent.

(b) Du har i en periode på tredive (30) dage mulighed for at påbegynde afspilningen af en lejet film. Efter påbegyndt afspilning har du otteogfyrre (48) timer til at afspille filmen i. Stop, pause eller genstart af filmen forlænger ikke den tilgængelige tid for visning af filmen.  Produkterne kan kun downloades en gang og kan ikke erstattes, hvis de af en eller anden grund mistes. Når et Produkt først er downloadet, er det dit ansvar ikke at miste, ødelægge eller beskadige det, og iTunes er i så fald ikke ansvarlig over for dig.

 Kommentér på Facebook

Kommentarer (0)

Trackback URL

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at skrive kommentarer.