47

Få adgang til Netflix i Danmark uden VPN tunnel med “UnblockUs”

Her er opskriften på adgang til Netflix fra USA, direkte til din egen stue via en DNS service  - hvor der IKKE behøves en VPN tunnel

Her er et nyt trick, der  på mange måder gør det meget enklere at få Netflix hjem i stuen, helt uden den lidt besværlige VPN tunnel, men da jeg netop selv har installeret det per dags dato, ved jeg ikke hvordan det kører i længden. Min egen VPN tunnel har kørt perfekt og stabilt, og denne løsning har jeg netop opdaget, og til min forbløffelse virker det perfekt, helt uden VPN tunnelen, og med en opsætning, der er meget nemmere.

Især hvis man har den nye Apple TV boks er det utrolig nemt, og man får Netflix til at køre mere stabilt end ved VPN, idet man udnytter sin egen fulde båndbredde, og boksene routes via en USA DNS server og dermed “snyder” man den til at tro man er i USA, ligesom med VPN. Det virker endda fint på min iPad via Wi-Fi, men kan dog ikke bruges på en iPad via 3G – så må man bruge VPN.

Alle opskrifterne på dette trick er fint og præcist beskrevet hos den USA DNS udbyder jeg har fundet, så jeg vil ikke beskrive tricket i detaljer, deres hjemmeside er meget overskuelig og ligetil, og man kan få sin computer eller AppleTV boks til at vise Netflix på få minutter. På samme måder kan man integrerer DNS servicen i f.eks. en Playstation 3, Xbox eller Wii konsol hurtigt og effektivt. Man får de første 7 dage gratis hos UnblockUS, dernæst koster det $4,95 om måneden.

Se selv her: http://unblock-us.com/

Jeg gentager lige her, hvordan du opretter den nødvendige Netflix konto i USA:

Opret en amerikansk postadresse, der er ægte, samt et fungerende telefonnummer. Du har måske en bekendt i USA, ellers finder du nemt løsningen på at oprette en fupadresse i USA. Det er ikke helt pænt, men ikke i forhold til samfundets lovgivning, men du snyder Netflix.

Nu kan du koble på Netflix, og her opretter du en konto, og du kan godt bruge et dansk kreditkort. Det kan man modsat ikke på Apples amerikanske iTunes service, der også er populær blandt mange danskere. Her kan man derimod nemt købe gavekort på nettet til iTunes US store, og Apple bruger ikke geoblokering.

Priser pr. måned for at have Netflix

Konto hos Netflix: $7,99

VPN tunnel via Overplay.net: $9,95

DNS via unblock-us.com: $4,95

Man behøver ikke både VPN og DNS, men kan starte med at prøve DNS. Så er den månedlige udgift for en danskers adgang til Netflix’ 50.000+ film og tv-serier er samlet ca. 75,- kroner. Men pas på: Det kan være en tidsrøver! Men også et glimrende eksempel på den nærmeste fremtids adgang til film og tv-serier.

Læs her hvordan du får adgang til Netflix via VPN tunnel.

OBS:
Læs kommentarerne nedenfor, her finder du opdateret information om unblokc-us’ service.

 Kommentér på Facebook

Kommentér (47)

Trackback URL

 1. Andy siger:

  Hej Claus og andre her på siden.

  Bruger selv Unblock-US.

  Er der nogen der er lykkedes med at afvikle Pandora (free) på Sonos i danmark ved hjælp af Unblock-US eller ligende service? Hvordan snyder man Sonos?

  Tak for altid spændende artikler her på siderne.

  Andy

  (Skriver lidt kortfattet, da jeg taster på telefonen)

 2. David Allonby siger:

  OverPlay now provide a SmartDNS solution which means you can get both a VPN and DNS based solution (similar to unblock-us but with support for more Countries) all from OverPlay. http://www.overplay.net/blog/overplay-smartdns

 3. Søren siger:

  Hej Claus. Har brugt din fremragende guide til at se netflix i et par mdr. Jeg har dog pludselig fået et problem. Når jeg forsøger at logge på netflix, får jeg en fejlmeddelse : apple tv kan ikke oprette forbindelse til serveren. – nogen ide om hvad jeg gør galt ?? — TAK

  • Hej Søren, tak for de pæne ord.

   Jeg har selv oplevet noget lignende, og det kan skyldes flere ting, faktisk også at Netflix har leveringsproblemer, hvilket der konkret har været på AppleTV boksen. Men der kan også være noget galt lokalt hos dig, så jeg anbefaler at du genstarter AppleTV boksen, og evt. logger ud af Netflix og ind igen. Hvis du bruger Unblock-Us.com så tjek at servicen kører, det skal du gøre på en PC ved hjælp af deres “Check Service” øverst til højre på deres hjemmeside.

   I øvrigt kan jeg meget anbefale Netflix også på en Playstation 3, det virker som om billederne er pænere, brugerfladen er fancy og effektv, og der er engelske undertekster på mange film, hvilket der p.t. ikke er på AppleTV boksen.

   Hilsen Claus

 4. Carsten siger:

  Så er det altså heller ikke bedre…
  Jeg installerede Unblock og ummidelbart efter virkede det. Næste dag virkede det ikke uanset om jeg brugte den manuelle metode eller app’en (variable not defined) Næste gang virkede det heller ikke hvorefter jeg skrev og spurgte eftrer hjælp hos support der ikke sendte et svar. Så prøvede jeg igen uden held og så opsagde jeg abbonnementet – hvorefter det virkede og jeg selvfølgelig skrev at jeg gerne ville beholde abbonnemaent. Men den eneste bekræftelse jeg fik var på opsigelsen og nu virker det igen ikke… Måske er mit problem at jeg bruger mobilt bredbånd, men alligevel…det ser pænt irriterende, når man er flyttet udenlands og mangler bare et eller andet at se, at det virker når man ikke skal bruge det, men svigtter når man har brug for det og oplever manglende support. Hvis det er så nemt, hvorfor skal det så være så besværligt, når man måske er superbruger i hvisse funktioner, men langt fra er ekspert i opsætning af denne type løsninger?

  • Jeg kender rigtig mange, der bruger unblock-us uden de problemer, du nævner. Men du kører mobilt bredbånd? Det kan jo sluge megen data at anvende til film og tv streaming. Jeg kan kun anbefale at følge anvisninger på Unblock-Us.com hjemmesiden, de er meget pædagogiske. Dog skal man være opmærksom på, at de IP-adresser man skal bruge er dem under “Region: Europe”. Man kan tage fejl, og vælge USA, men Region er der, hvor man befinder sig, når man vil have adgang til USA tjenester.

   Vær også opmærksom på, at unblock-us virker ved at registrere dit eget IP-nummer sammen med deres DNS numre, så når du har aktiveret tjenesten (punktet “Check Service” øverst til højre på http://www.unblock-us.com, virker dit abonnement kun på dit eget netværk. Hvis noget ændrer sig i din opstilling, holder det op med at virke. Det kan være dit problem, når du kører mobilt bredbånd. Men prøv “Check Service”.

   Hilsen Claus

 5. Bo siger:

  Hej Claus.

  Du fortæller i “So ein ding” at du har sat en Mac boks med noget software til din yousee boks, så du kan se dine tv programmer og optagelser på din smartphone eller computer uanset hvor du er henne.

  Hvad er det for en boks, og hvordan virker den??

  På forhånd mange tak

 6. Martin siger:

  Hej Claus

  Tak for en rigtig god side, med massere af hjælp til amatørere som undertegnede.

  Jeg har en Ipad som jeg tilslutter til min fladskærm for at se netflix, og det virker, jeg benytter unblock-us

  Mine to spørgsmål, som jeg håber du kan svare på lyder:
  1) når jeg tager ipad’en med mig og logger på et “fremmed” trådløst netværk virker netflix ikke. Jeg ændrer ellers indstillinger og sætter DNS op på det nye netværk, men netflix siger jeg sidder i DK?

  2) Kvaliteten af mange netflix film er VHS lignende og rigtig træls. Min ipad er tilsluttet husets hjemmenetværk der har 50/5 mbit forbindelse. Kan jeg forbedre kvaliteten på ninja vis?

  • Hej Martin,

   Tak for de pæne ord!

   1): Her er forklaringen på dit problem med unblock-us og iPad: Når du tegner abonnement på Unblock-us efter de syv dages prøvetid, “låses” deres service til dit IP-nummer, og vil derfor kun virke, når du er hjemme på dit eget netværk. Hvis netværket du er på et andet sted også er godkendt til Unblock-us (der er abonnement), vil Netflix også virke uden at du skal gøre noget. På samme måde har du nok fundet ud af, at Netflix ikke virker på et 3G netværk, da DNS, som Unblock-US ændrer til USA, håndteres af mobiludbyderen.

   Men der finde en god forkromet løsning, nemlig en VPN-tunnel fra f.eks. overplay.net. Hvis du køber et abonnement hos dem, kan du koble på USA servere fra alle steder, også 3G netværk, på din iPad, på en PC og meget andet. Løsningen koster omkring 9 dollar om måneden, men jeg har med fornøjelse anvendt den på både iPhone og iPad alle steder fra med Netflix. Bemærk dog, at hvis du vil se Netflix med f.eks. en AppleTV boks eller en Playstation 3, så kan VPN ikke anvendes, så der skal du have løsningen fra Unblock-US. Så vil man det hele, så bør man have abonnement på begge services!

   2): Netflix anvender såkaldt adaptive bitstreaming, hvilket betyder at kvaliteten af billedet er afhængig af den båndbredde, som Netflix får til rådighed, men 2-4 Mbit/s er som regel nok til et pænt billede. Jeg har ikke selv så meget erfaring med at anvende Netflix fra en iPad på en større skærm, men det ser altid godt ud på selve iPad’en. Det er ikke utænkeligt, at Netflix tilpasser billedet til iPad’en. På min AppleTV boks og Playstation 3 ser det derimod altid godt ud.

   Men jeg har dog erfaret, at mange af Netflix filmene, specielt de ældre, kan være dårligt konverteret. Men de film, der er oplyst til HD, ser altid godt ud.

   Hilsen Claus

 7. Leia M. siger:

  Hejsa, der er også en Dansk VPN der har både DK server og USA server som virker med Netflix. Den bruger jeg selv med største fornøjelse. Det hedder CitizenVPN.com.

  L.

 8. Thomas Carlsen siger:

  Hej, bruger selv unblock-us og netflix og jeg elsker denne løsning sidder dog fast et sted! nemlig ved min wii og da du selv nævner den ville jeg bare høre om du har fået dette til at virke.
  selvom jeg ændre dns på min wii vilnetflix ikkevise sig i shoppen?

  nogen ideer?

  • Hej Thomas,

   Jeg har ikke selv prøvet Netflix med en Wii endnu (bemærk også, at den kun kan vise video i standard opløsning, og ikke HD!), men har prøvet med Playstation. Her skal man oprette en amerikansk konto til Playstation Network for at Netflix dukker op til installation, og jeg gætter på det samme gør sig gældende med en Wii – altså at du skal oprette en amerikansk Wii konto for at finde Netflix.

   Hilsen Claus

   • Thomas Carlsen siger:

    var også hvad jeg var komemt frem til, nu er spørgsmålet så hvordan jeg skifter konto på wii’en :P
    må sidde og nørde lidt rundt i aften

    • Ok, held og lykke! Skriv gerne hvad du når frem til at løsning, og om du er tilfreds en Wii til Netflix.
     Jeg bruger selv mest min AppleTV boks til Netflix, men savner af og til underteksterne på engelsk, når der bliver mumlet for meget i filmene. Her er det interessant, at på en Playstation 3 kan man faktisk få undertekster til de fleste Netflix film… men ikke hos Apple!

   • Morten siger:

    Jeg var nødt til at gå ind på Netflix’ hjemmeside på min PS3 for at komme ind til Netflix app download i Playstation Store.
    Det gode ved Playstationen over Apple TV er at man ikke behøver et amerikansk kreditkort/iTunes gavekort.

 9. Anders siger:

  Hej Claus.

  Tak for en rigtig go blog og beskrivelse af Netflix mulighederne. Jeg er helt grøn ift Apple tv men er ved at være klar til at købe. Formålet er at kunne se film og serier i både stue og soveværelse.

  Spørgsmål: vil unblock være en go løsning hvis jeg vil ha 2stk Apple tv kørende? Eller skal vi “re-aktivere” servicen hver gang vi vil bruge den anden boks?

  Håber spørgsmålet giver mening :)

  Anders

  • Hej Anders,

   Tak for kommentaren og de pæne ord. Unblock-Us servicen fungerer ved at man aktiverer deres DNS nummer på ens eget netværk, og når man har oprettet og igangsat abonnementet (man kan få 7 dages prøvetid), “låser” de abonnementet til dit IP-nummer.

   Det betyder også, at man kan tilslutte ligeså mange enheder man ønsker, og de vil alle fungere med deres DNS-service – så længe alle enheder er på det samme aktiverede netværk. Så du burde ikke have problemer med to AppleTV bokse!

   Hilsen Claus

 10. Morten siger:

  Account-problemer
  Din guide til at få adgang via DNS er upåklagelig og det virker mange andre steder efterfølgende fx HULU.

  Mit problem med Netflix er, at når jeg sætter en film i gang, så kommer den frem med fejlmeddelelse om at jeg skal update min account.

  Jeg har nu prøvet adskillige adresser, men det virker ikke til at være problemet. Jeg formoder at problemet er at man under Billing info, skal indtaste sine kortinfo, og der skal man også opgive sin ZIP-kode. Den acceptere ikke dansk ZIP-kode, eller den som passer til min angivne US adresse.

  Efter lidt søgning kan jeg se at formentlig har noget med Address Verification System at gøre, som vidst nok er blokkeret i DK.

  Nogen ide til løsning af problemet?

  • Min erfaring med Netflix kontoen er, at man skal være sikker på at anvende en adresse, der findes i det amerikanske postvæsens database. De har styr på hvilke fysiske adresser, der virker og hvor der kan afleveres en pakke (Netflix startede jo som et DVD postordre firma!).

   Så du vil ikke kunne få en stabil konto hos Netflix, hvis du ikke anvender en amerikansk adresse, hvor vej, gadenummer og postnummer er hjemmehørende i USA, og eksisterer hos postvæsenet som et sted, hvor der bor nogen.

   Så skal din adgang til Netflix fungere stabilt og uden problemer, skal du finde sådan en adresse – du kan f.eks. bruge Google Maps…

   Hilsen Claus

   • Kenneth siger:

    Tak for all den gode info, ang opprættelse af netfix og am. itunes kontoer, men jeg har et lille spørgsmål.
    Når man oppretter en amerikansk itunes konto, skal man udfylde både en gyldig amerikansk adresse og telefon nummer, men skal telefon nummeret tilhøre den adresse man bruger, eller er det nok at det er et vilkårlig fungerende telefon nummer? for ex. til det lokale pizzaria?

 11. [...] Hvis man har en AppleTV boks, og vil tilslutte den Netflix, kan man læse beskrivelsen hér. [...]

 12. Lukas siger:

  Hej igen Claus, jeg håber du kan hjælpe en sidste gang. Har virkeligt prøvet af følge din vejledning. Men kan stadig ikke få det til at fungere på apple tv. Det er lige så snart at jeg ændre dns i apple tv, så trækker den væk fra netadgangen. Check service siger at den er på aktiv på min com. (min ip adresse er dog dansk) Mit netflix virker stadig fint på min komputer. Det skal lige nævnes at jeg har oprettet mit netflix konto via min bærbar, men den kører igennem den samme router bare trådløst. Jeg kan bare ikke komme videre Claus.

 13. Teddy siger:

  Skal appletv være tilsluttet med kabel fra router eller har du den til at køre over dit wifi?
  Når jeg har tastet DNS ind på appletv er alt fint, men den siger stadig at jeg ikke kan se Netflix fra min lokalitet.
  Min appletv kører over wifi

  T

  • Hej Teddy, det burde være lige meget om AppleTV kører med router eller med kabel, når du indtaster DNS’adressen i den. Prøv at teste om DNS’en virker på en PC f.eks. Jeg har erfaringer med Unblock-US, og hvis du er startet som betalende abonnent, skal du “låse” deres service til dit netværks offentlige IP-adresse, det er sådan det holder styr på abonnenterne. Jeg har erfaret, at hvis man anvender deres DNS på en iPad, skal man godkende igen (CHECK SERVICE hedder det på forsiden af deres hjemmeside).

   Min konklusion er, at hvis man vil bruge Netflix eller andet amerikansk på flere enheder, så bør man have Unblock-US på AppleTV boksen, og VPN fra f.eks. Overplay.net på andre enheder. Min egen AppleTV boks kører fint og stabilt med Netflix via DNS fra Unblock-US, og jeg foretrækker at forbinde den med kabel. Du skal være omhyggelig med at gøre præcis, som Unblock-US anviser:

   Indtast DNS under manuel netværksopsætning på AppleTV, sæt boksen på sleep inde fra menuen på boksen, vent lidt, tag strømmen fra den i 10 sekunder – og sæt så strøm til igen. Det virker lidt voodoo agtigt, men logikken er givet, at boksen skal have den nye DNS helt dybt ind i sindet, før den er aktiv!

   Hilsen Claus

   • Lukas siger:

    Hej Claus. Jeg har fået mig en netflix konto, som virker fint på min com, men IKKE på min apple tv. Når jeg skifter til mit nye dnn kode fra unblockus (EUROPE) går den helt ud, netter virker ikke på den. Hvad gør jeg forkert???? Har selv prøvet at tage stikket ud af boksen. Kan du hjælpe????

    • Hej Lucas, vi er nogle stykker der har bøvlet med at få det til at virke, men det er lykkedes for alle til sidst – det handler om at gøre alt i den rigtige rækkefølge! Prøv at se kommentaren ovenfor, hvor jeg har beskrevet rækkefølgen, der bør få det til virke.

     Hilsen Claus

 14. Morten Ford siger:

  Hej Claus,

  Super fedt alt det du tester og skriver om. Siden du var med i So Ein Ding har jeg været fast kunde på dit nyhedsbrev.
  Senest omkring det her med apple tv boks til brug ved Netflix.

  Kan se du stadig er i test fasen. Men sidder og tænker på om man skal bestille sådan en apple boks og bruge DNS metoden, eller man skal bruge den “gamle” model med VPN tunnel?

  Nu ved jeg intet om netværk, men hvordan påvirker henholdsvis DNS og VPN resten af dit netværk, eller alm. netsøgning og sån i det hele taget?

  Morten

  • Hej Morten,

   Tak for kommentar. Jeg vil nok lige nu anbefale en VPN fra overplay.net til $9,95 om måneden, hvis man har flere steder, såsom en pc, Mac eller iphone/smart phone, man vil bruge til f.eks. Netflix. Det er stabilt og fleksibelt. Men en AppleTV boks er supernem og dejlig i hverdagen, så skal man kun, eller primært bruge den, vil jeg anbefale en DNS service fra Unblock-us. Både DNS og VPN kører lokalt på en maskine, og påvirker derfor ikke resten af ens netværk, medmindre man finder ud af at ligge det ind på sin router. En løsning for den ambitiøse kunne være at anskaffe en ekstra router, konfigurere den som wi-fi hotspot, og ligge DNS ind i den – så har man et ekstra wi-fi net med åben adgang til USA. Man kan finde en, der kan opgraderes med en særlig for firmware, der gør det muligt også at ligge en VPN ndi i routeren, men det er en ret langhåret, omend elegant, løsning.

   • Morten Ford siger:

    Vil det sige at løsningen med en apple tv boks der kører netflix ikke er stabilt?

    Jeg vil nemlig helst slippe for at min computer skal stå og “streame” filmen ind på tvet, det kunne være lækkert hvis apple boksen kunne klare alt det. Men så er det DNS løsningen jeg skal gå efter, hvis jeg har forstået det rigtigt?

    De DNS opsætninger man skal lave på sin router ødelægger så ikke resten af sit netværk? Her tænker jeg på langsomme load tider når man sidder og surfer på nettet eller andre ting som vil forstyrre ens “daglige” drift på nettet?
    Som sagt er jeg netværks analfabet :-)

    Morten

    • Ja, jeg vil anbefale DNS løsningen til AppleTV boks, det er det nemmeste og helt stabilt. Hvis man vil mere, kan man evt. tillige købe sig en VPN. DNS fra http://www.unblock-us.com konster 277 kroner for et år, så det er jo også en billig løsning.

     Man bør undgå at lave DNS ændringer i sin router, det kan give uforudsete problemer – men løsningen med en router kan være god, hvis man køber en ekstra router og sætter den op som wi-fi access punkt, og med amerikansk DNS.

     Hilsen Claus

 15. [...] amerikanske marked, men du kan selv få Netflix selvom du er i Danmark – få opskriften på news.toneme.dk. TV og video bryder alle grænser Hvad siger juraen om at få adgang til udenlandske tv-tjenester? [...]

 16. Alexander siger:

  Kan man ikke bruge en gratis DNS server fra USA istedet? Hvad gør unblock-us.com sig speciel?

  • God pointe, jeg må indrømme at jeg endnu ikke har prøvet nogle af de gratis DNS servere i f.eks. AppleTV boksen. Jeg gætter dog på, at man får en mere stabil forbindelse med en kommerciel DNS tjeneste, jeg har tidligere erfaret, at hastigheden kan gå ned ved de gratis tjenester, og man har brug for god båndbredde fra USA for at benytte Netflix.

   Jeg vil teste nogle gratis DNS tjenester for at se, hvordan de virker, og hører gerne fra andre, der har prøvet dem.

   Jeg vil tro at man f.eks. må kunne bruge en DNS fra denne USA liste:
   http://www.whatsmydns.net/dns/usa/

   Hilsen Claus

  • Anders siger:

   Uden at vide mig sikker, tror jeg ændringen gør, at dine DNS opslag bliver ændret. Så i stedet for, at sende din trafik til/fra Netflix, så sender du den til unblock-us.com servere, som så sender din trafik videre til Netflix.

   Dette svare lidt til hvad man gør med VPN, nemlig, at man sender trafikken til en server i USA og så videre til den tjeneste man vil bruge. Dette får tjenesten til at tror, at du er i USA.

   Det som en hvilken som helst anden gratis DNS server i USA ikke stiller til rådighed i forhold til unblock-us.com er den server, som du sender/modtager trafik igennem. Et DNS opslag lavet på en normal DNS server burde (normalvis) give det samme resultat, lige meget om du er i Danmark eller USA.

   Det lyder interessant, da det er mere enkelt at sætte op og du får en nemmere måde at tilgå både ting i USA og i Danmark på samme tid. Hvis det er Netflix, så sørger deres DNS server for, at sende trafikken til deres server. Hvis det er dr.dk, bliver du sendt på normalvis dirkete til dr.dk’s servere. Med VPN er du endten i USA eller Danmark og tilgår du så dr.dk med VPN, skal dine data lige til USA og tilbage til Danmark inden du får dem. Man kan dog også vælge, at lave liste med forskellige IP netværk (f.eks. Netflix IP adresser), som man vil tilgå via VPN og så få sin router til, at sende trafik til Netflix over VPN og resten direkte uden om VPN. Dette kræver noget mere opsætning og vedligeholdelse samt en ting mere, som kan gå galt i dit eget opsætning. Derfor lyder unblock-us.com som en god idé. Jeg ved dog ikke helt, hvordan de verificere brugerne – hvordan ved de, at jeg har betalt for deres tjeneste? Skal jeg logge på en hjemmeside før, at jeg får adgang til Netflix? Det er gratis, at prøve, så det vil jeg forsøge mig med.

   • Siden jeg skrev artiklen er min prøvetid hos unblock-us udløbet, og hvor jeg tidligere kunne bruge deres DNS nummer på mange enheder, bl.a. en iPad, er det nu blevet vanskeligt efter jeg har købt abonnement hos dem (277 kroner for et år).

    De har et sindrigt system, hvor du indstiller DNS på f.eks. en MacBook, og efterfølgende skal man gå ind på http://unblock-us.com/, og klikke “Check Service”. Så bliver DNS’en aktiveret og låst til Mac’en, og skal man så bruge den andet sted, f.eks. iPad, så skal man efter opsætning igen gå ind og aktivere på iPad’en, og det virker fint.

    Men dernæst kan man ikke længere bruge sin Mac – de tillader kun brug af abonnementet på én enhed ad gangen, og det er vel fair nok. De skriver dog, at når man har lavet denne aktivering, kan man godt bruge en AppleTV boks, men jeg har iKKE fået det til at virke igen med Netflix! Se deres anvisning her: http://portal.unblock-us.com/knowledgebase/47/Setting-up-AppleTV.html

    Jeg tænker, at det har noget at gøre med rækkefølgen – at man først sætter AppleTV boksen op med deres DNS, sætter den i dvale, tager strømmen i 10 sekunder, går på Mac’en, sætter DNS op her, går til deres hjemmeside og klikker “Check Service”, og så ser om Netflix kører på boksen.

    Lidt bøvlet, og jeg har ikke fået testet færdigt, konklusionen indtil videre er, at det bliver for besværligt, hvor VPN fra Overplay.net virker fint, men tilgengæld er besværligt på en AppleTV boks, da den ikke understøtter VPN, men skal have signalet fra en VPN kørende enhed, nemmest f.eks. en Mac, der kører som wi-fi hotspot.

    Hilsen Claus

    • Anders siger:

     Det lyder jo lidt sørgeligt. Men jeg vil forsøge mig med en måneds abonnent, når min prøveperiode udløber. Mit Apple TV er på vej til mig, så jeg kan ikke teste det ud endnu. :-)

     Jeg har dog lige fået svar fra deres upport, hvor jeg spurgte om dit problem og her mener de åbenbart ikke, at der er noget problem:


     There is no difference between trial and paid subscription in number of devices you can use the service on. You can use as many as you want in a single location (on the same home network).

     You do not need to “Check service”.

     Så jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til, at virke for mig. Men i dit tilfælde, er der måske tale om flere lokationer?

     • Hej Anders, tak for din kommentar. Ok, “on the same home network” – det giver meget god mening. Jeg har forsøgt med deres DNS på wi-fi på en iPad på et andet netværk, og det virkede. Men det virker ikke nu.

      Det ser ud til, at de holder styr på den IP-adresse hvorfra man bruger deres tjeneste, og det giver meget god mening, at det så skulle kunne virke på alle ens enheder. Jeg har dog forsøgt også med en router, men det virkede ikke. Jeg bruger Fullrate, og det ser ud til at deres router ikke accepterer andre DNS end deres egen.

      Hilsen Claus

     • Mikkel siger:

      Hey Claus – Jeg kunne ikke lige svare på dit indlæg, så det bliver svar til Anders i stedet for. Men posten er møntet på din sidste kommentar.

      Du siger du bruger fullrate, og at du ikke kan skifte dns. Jeg tror det har noget at gøre med, at hvis du laver ændringer i din FR router, så bliver de slettet efter en lille rum tid, da FR sender din router en ny configuration. Jeg er dog ret sikker på, at hvis du ringer til dem, så kan du få dem til at lade være og dermed benytte den DNS du selv vil.

      • Hej Mikkel, ja, jeg er blevet bekendt med, at Fullrate hele tiden pusher deres stamdata ud til deres routere, så derfor kan man ikke holde en DNS ændring. Man kan rigtig nok få dem til at sætte routeren i en tilstand, hvor man får mere fleksibilitet, men jeg tror egentlig det er nemmere at købe en billig ekstra router og sætte den op som wi-fi med DNS ændringen.

       Jeg har dog ikke testet dette endnu, min AppleTV boks kører nu helt stabilt med Unblock-US DNS, og så bruger jeg VPN på min MacMini og andre enheder i husstanden. Så konklusionen er jo nærmest, at hvis man har et ret dynamisk behov, så bør man have begge dele!

       Hilsen Claus

       • Kathrine siger:

        Hej Claus

        Jeg har samme problem, som du havde tidligere. Trial hos unblock-us, Netflix virkede fint på Appletv….efter at jeg har købt abonnement hos unbock-us virker Netflix ikke længere. Du skriver at du nu har fået det til at virke igen….ville blive rigtig glad hvis du gad dele =)

        /Kathrine

        • Jeg fik det til at virke slet og ret ved at prøve nogle gange. Det er vigtigt, at man gør præcis som unblock-us anviser med AppleTV boksen, og i en kommentar andet steds her på siden har jeg angivet rækkefølgen.

         Derudover skal du have gennemført en CHECK SERVICE hos Unblock-us, så hvis du ikke har det, er det givet dit problem. Sørg for at AppleTV boksen er på samme netværk som den PC, du gør det på. Indtast DNS nummeret i netværksopsætningen på din PC, og gå til deres hjemmeside og klik CHECK SERVICE.

         De kvitterer positivt, når dit netværk er godkendt. Dernæst indtaster du i AppleTV boksen, sætter den i sleep fra dens menu, tager strømmen fra den i 10 sekunder, giver den strøm og når den starter har du Netflix – om alt går vel!

         Hilsen Claus

         • Kathrine siger:

          Hej igen…..

          Det var rækkefølgen den var gal med! Jeg havde indtastet DNS i Appletv, før jeg havde brugt “Check service” på min Mac. Det virker fint nu….tusind tak for hjælpen =)

          • Groenbek siger:

           hej, jeg fik problem lige efter jeg havde set begyndelsen af en film, da Apple TV sagde “denne email konto kan kun bruges i itunes store danmark”.

           Herefter har der været betaling på alle film og tv!! :-(

           Kan det også have noget med rækkefølgen? Eller er det noget andet… ?

          • Hej Daniel,

           Det er lidt uklart hvad dit problem er? Er det med Netflix eller iTunes på AppleTV? De to ting er på samme boks, men kræver hver sin konto i USA for at fungere. På iTunes betaler du for at leje hver enkelt film, mens man på Netflix betaler abonnement og derefter frit kan se alle de film, der ligger på boksen under Netflix.

           Det lyder som om du har indtastet en dansk iTunes konto på AppleTV boksen…?

           Hilsen Claus

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at skrive kommentarer.