1

En dansk familie med Netflix dropper kabel tv

Se denne video med en dansk familie, der har droppet deres kabel tv abonnement til fordel for Netflix og iTunes butikken via USA.

Videoen blev vist på Copenhagen Future TV Conference 2011, 8. juni 2011, som en del af min indledende præsentation.

Hvis du selv vil have tilsvarende muligheder derhjemme, så start med at læse denne artikel:
Få adgang til Netflix i Danmark

Læs også: “Til kanten af loven”.

Tak til Thomas Magnussen for videoen!Kommentér på Facebook

Kommentér (1)

Trackback URL

  1. Anders siger:

    En måned er ikke lang tid, at lave sådan en test i. Man skal tænke på, at efter en måned, så er Netflix stadig relativt nyt og derfor stadig mere spændende end det man har af TV kanaler. Derfor er det, efter min mening, tidligt, at fyre sin kabel TV leverandør så tidligt. Specielt kunne jeg forstille mig, at den femårrige måske begynder, at savne nogle af sine “normale” TV programmer.

    Med det sagt, så er jeg overbevist om, at familien sikkert fortsat vil være glade for deres setup – jeg er i hvert fald glad for mit lignende setup med Netflix. iTunes bliver dog ikke benyttet (endnu), men det ligger stadig som en mulighed. Overvejelsen om, at skaffe mig af med (eller i hvert fald skrue ned for) min eksisterende kabel TV er da blevet overvejet en del.

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at skrive kommentarer.