0

Foredrag om de revolutionerende tv- og video tjenester

Få et unikt foredrag til din virksomhed om de nye revolutionerende tv- og video tjenester

Hvis du hurtigst muligt vil have den seneste viden om de nye VoD forretningsmodeller, teknologi og adfærdsmønstre bag tjenester som Netflix, Hulu og Vudu, der på rekordtid har vist sig at være overraskende bæredygtige, så bestil et foredrag.

CBC Digital Media Consult har udviklet et koncept for enten et foredrag på ca. 1 time eller en større workshop på 3-4 timer, der gennemgår disse koncepter levende og grundigt. Her giver vi et ind-til-benet foredrag om de nye tjenester, hvor du får et hurtigt og effektivt overblik og grundig indsigt i, hvad disse tjenester egentlig kan og hvorfor de er blevet så sindssvagt populære i USA på rekordtid. Og hvorfor har vi endnu ikke sådanne tjenester i vores del af verden? Og hvordan vi alligevel godt kan få fat på dem kan du læse om hér.

Skriv hvis dit firma ønsker et foredrag eller et kursus, det ledsages af en omfattende og illustreret præsentation, med masser af billedillustrationer, grafer og video eksempler. Seancen foregår interaktivt, så deltagerne kan spørge ind til termer og begreber undervejs.

__________________________________________________________________________

Uddrag af foredragets indhold (klik for større billede)

 Kommentér på Facebook

Kommentarer (0)

Trackback URL

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at skrive kommentarer.